Meidän Palvelut

Miksi viemäreitä kuvataan?

Viemäreitä kuvataan yleensä siinä kohtaa kun halutaan selvittää mahdollinen vika tai muuten tutkia niiden kunto ja saneeraustarve. Eli tieto siitä kuinka kauan nykyiset viemärit vielä tulisivat kestämään käyttöä on yleisesti se tärkein syy. Normaali viemäreiden elinkaari vanhoilla putkilla on noin 30-50 vuotta. Viemärikuvausta kannattaakin pitää ehkäisevänä toimenpiteenä, sekä harkita varsinkin remonttia/saneerausta suunnitellessa. Jos viemäreissä esiintyy tukoksia, niin viemärikuvaus on ainoa tapa selvittää niissä piilevä ongelma.


Asiantuntevaa viemärin kuvauspalvelua

  • Viemärin kuntotutkimukset

    sadevesiviemärit, jätevesiviemärit, salaojat

  • Viemärin kuvaus

    uusien sekä vanhojen viemäreiden kuvaukset/tarkastukset, saneerattujen viemäreiden kuvaukset/tarkastukset

  • Viemärin paikannukset

  • Konsultointi

VIEMÄRIKUVAUKSEN HYÖDYT

Oikeanlaisella kuvauksella ja kuvaajan ammattitaidolla viemärikuvauksesta on suuri hyöty saneerausta suunniteltaessa niin taloyhtiöille kuin omakotiasujallekkin. Kuvaamme myös uusia viemärilinjoja urakoitsijoille vastaanottoa/käyttöönottoa varten.

Viemärikuvauksella selviää viemärin kunto ja mahdollinen saneeraustarve. Kuvauksella pystytään löytämään mahdolliset painumat ja linjaan tunkeutuneet juuret. Myös vanhassa putkessa olevat halkeamat ja muut mahdolliset vikakohdat näkyvät viemärikuvauksessa.

Toimitamme kuvauksen mukana aina raportin jossa on selvitetty viemärin kunto ja reitti yksitoiskohtaisesti.

Toisin kuin useimmilla palveluntarjoajilla viemäritutkimukset ovat SewerPron päätuote – ja se näkyy lopputuloksessa. Meiltä saat aina Pro-luokan palvelua. Kun keskitytään yhteen asiaan, voidaan tehdä se huolella ja ammattitaidolla ja kun tämä yhtälö summataan vuosien kokemukseen, asiakkaalle tuotetaan raportti joka on oikeasti ymmärrettävissä. Lyhyesti, SewerPro tarjoaa parempaa palvelua sekä oikeaa ja selkeää tietoa putkien kunnosta. Oli kyseessä uusi tai saneerattu putki.